Doorgroeien met je bedrijf naar hoog niveau!

Meriam Slijkerman

Business Coach voor Ambitieuze Ondernemers

Heel goed verdienen in minimale tijd – Werken onder jouw voorwaarden.
Jij:
- Bent expert in je vak maar ziet dit niet terug in je inkomsten.
- Hebt de grens van je uurtje factuurtje verdienmodel bereikt.
- Bent klaar met 60 uur werken.
- Wil door de 100.000 euro per jaar heen breken en/of doorgroeien naar 1.000.000.
- Voelt aan alles dat er meer in zit dan dat er nu uitkomt maar je mist de kennis, focus en/of tools om dit te realiseren.

Doorgroeien met je bedrijf is lastig. Je bedrijf opbouwen is fase 1, maar na verloop van tijd loop je vast en stagneert de groei van je bedrijf en/of ga je ten onder aan het succes van je eigen bedrijf. Beiden vragen om de volgende stap. Het is tijd opnieuw uitgedaagd te worden in je ondernemerschap. Het is tijd voor the next level!

Meriam is een no-nonsense High End Business Coach, die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten. Zij is gecertificeerd Business -Sales Coach & Innovatie trainer. Meriam is ervaringsdeskundige. In 1 jaar tijd heeft zij haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij heeft alle stappen van het proces zelf doorlopen en weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen en blijven. Maak kennis met haar en high end ondernemen en ontdek welke groeikansen hier liggen voor jou en jouw bedrijf.