JeroenSakkers

Oprichter/CEO van Victor Mundi & Ratecard

Victor Mundi is een mediabedrijf dat zich focust op labels in de project-gebaseerde economie en/of de flexmarkt. Onze mediaproducten helpen partners om hun doelgroep(en) te bereiken op een innovatieve en effectieve manier.

Onze gerenommeerde juryleden selecteren ieder jaar de beste freelancers, zzp'ers, opdrachtgevers en intermediairs die de beste online referenties hebben verzameld via Ratecard en zo hun kwaliteit hebben bewezen. Zij worden vervolgens feestelijk onthaald. Ga voor meer informatie over onze awards, de evenementen en de partners die dit mogelijk maken naar:

FREELANCER OF THE YEAR AWARDS: www.fotyawards.com
CLIENT AWARDS: www.clientawards.com
STAFFING AWARDS: www.staffingawards.com

Ratecard is de onafhankelijke vergelijkingssite voor de flexmarkt waar je freelancers, zzp'ers, opdrachtgevers en intermediairs gratis kunt vinden, beoordelen en vergelijken. Wij verifiëren alle referenties handmatig op basis van menselijke interpretatie, ondersteund door een uitgebreide data-analyse. Koppel/integreer met onze API(s) en start met het verzamelen, verifiëren en publiceren van referenties via uw ATS, FMS, VMS, WMS, inhuurdesk en/of marktplaats. Geïnteresseerd? Bel ons via (+31)88 35 35 135 of neem contact op via partner@ratecard.io
RATECARD.IO: ratecard.io